MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχε Άγιο ο 19χρονος στην Πάφο. Χτύπησε σε δέντρο, πινακίδα, ανετράπη επανειλημμένα το όχημα αλλά… βγήκε σχεδόν αλώβητος!

Advertisement

Sponsored by exness

Είχε Άγιο 19χρονος στην Πάφο που ενεπλάκη σε τροχαίο – Χτύπησε με το όχημα του σε δέντρο, πινακίδα και ανετράπη επανειλημμένα – Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα – Έλεγχος αλκοόλης

Advertisement

Τύχη βουνό είχε εθνοφρουρός ηλικίας 19 ετών καθώς βγήκε σχεδόν αλώβητος από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής περιοχή του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο.

Ο εθνοφρουρός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του ενώ κατευθυνόταν από τη Λεωφόρο Ευρώπης προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε δέντρο, να αποκόψει πινακίδα και να ανατραπεί επανειλημμένα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της τροχαίας και πυροσβεστική όπου απεγκλώβισε τον οδηγό από τα συντρίμμια του οχήματος του. Ως εκ θαύματος ο νεαρός δεν τραυματίσθηκε ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ο νεαρός οδηγός υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network