MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Είχαν στήσει καρτέρι σε υπό ανέγερση κατοικία στον 33χρονο στο Τραχώνι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες για την απόπειρα φόνου σε βάρος 33χρονου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στο Τραχώνι – Τον πυροβόλησαν την ώρα που επιχειρούσε να κατέβει από το αυτοκίνητο – Έξω από την οικία του – Του είχαν στήσει καρτέρι – Τον μετέφερε στο Νοσοκομείο η μητέρα του λένε οι πληροφορίες

Advertisement

1 και 30 τα ξημερώματα

Πυροβολισμοί ακούγονται στην περιοχή Τραχωνίου και η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στη δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η περιοχή τίθεται σε κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, την ώρα που το θύμα της επίθεσης -ένας 33χρονος Ελληνοκύπριος- είχε σταθμεύσει το όχημα του σε χωράφι απέναντι από την οικία του, και πριν προλάβει να εξέλθει από αυτό δέχτηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό και το στήθος.

Άκουσε η μητέρα του τους πυροβολισμούς…

Όπως πληροφορούμαστε, τους πυροβολισμούς άκουσε και η μητέρα του, που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τον μετέφερε η ίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι αν και τραυματισμένος, ο ίδιος εξήλθε του οχήματος και διένυσε μερικά μέτρα με σκοπό να φτάσει στην οικία του.

Ο 33χρονος, ο οποίος δέχθηκε συνολικά 15 με 20 σφαιρίδια, συνεχίζει να νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται εκτός κινδύνου.

Του είχαν στήσει καρτέρι…

Όπως φαίνεται, οι δράστες της απόπειρας, είχαν κρυφτεί σε υπό ανέγερση κατοικία που βρίσκεται απέναντι από την οικία του και είχαν στήσει καρτέρι μέχρι να εμφανιστεί.

Η οικία βρίσκεται πλησίον του κτιρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου Τραχωνίου.

Η Αστυνομία των Βάσεων διερευνά την υπόθεση, ενώ για την εξέλιξη των ερευνών έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία της Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία των Βάσεων διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal