MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έγκυος γυναίκα μεταξύ των Σύρων μεταναστών… Προληπτικά στο Νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Άμεση η ανταπόκριση της Δύναμης ΠΑ στην άφιξη 27 άτυπων μεταναστών στο Λατσί, δήλωσε στο η Ο. Μιχαηλίδου – Έγκυος γυναίκα μεταξύ των Σύρων μεταναστών… Προληπτικά στο Νοσοκομείο

Advertisement

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας στην άφιξη 27 άτυπων μεταναστών, το μικρό σκάφος των οποίων ρυμουλκήθηκε από τη Λιμενική Αστυνομία χθες αργά το απόγευμα στο Λιμανάκι στο Λατσί, όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ολύβια Μιχαηλίδου.

«Μέλη της Πολιτικής Άμυνας έσπευσαν για την παροχή πρώτων βοηθειών και ειδών άμεσης ανάγκης, ενώ στον χώρο βρισκόταν παράλληλα και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων. Μία έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια της δόθηκε εξιτήριο. Όλοι οι άτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλης Χρυσοχούς για τη διεξαγωγή των προκαταρκτικών ερευνών», πρόσθεσε.

Όπως είπε, πρόκειται για 15 άντρες, 5 γυναίκες και 7 παιδιά.

«Τέσσερις άντρες έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, ενώ μεταξύ των παιδιών έχουν εντοπιστεί 4 ασυνόδευτα, τα οποία θα μεταφερθούν σήμερα σε χώρους φιλοξενίας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. Οι υπόλοιποι 19 άτυποι μετανάστες, μετά και τη διενέργεια των ιατρικών εξετάσεων στην Πόλη Χρυσοχούς, θα μεταφερθούν σήμερα στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας ατόμων που χρήζουν προστασίας στην Κοκκινοτριμιθιά, όπου με μέριμνα της Πολιτικής Άμυνας έχει αναπτυχθεί καταυλισμός και έχει ληφθεί πρόνοια για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network