MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εγκρίθηκαν τα τρία αιτήματα προς Υπ. Εργασίας, λέει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί

Advertisement

Sponsored by exness

Εγκρίθηκαν τα τρία αιτήματα προς Υπουργείο Εργασίας, λέει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί – Όσα αναφέρει η Συντεχνία σε ανακοίνωση

Τα τρία αιτήματα που έθεσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Αστικών Ταξί, σε σχέση με τις οικονομικές διευκολύνσεις του Υπουργείου Εργασίας προς τους επαγγελματίες του κλάδου, έχουν εγκριθεί, λέει η ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ.

Advertisement

Ανακοίνωση της συντεχνίας αναφέρει ότι τα ζητήματα τέθηκαν σε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέα Ζαχαριάδη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και «σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Διευθυντή μάς έχει ενημερώσει ότι έχουν εγκριθεί και τα τρία αιτήματα μας».

Η συντεχνία στην ανακοίνωση καλεί τόσο τα μέλη, όσο και μη μέλη της ΠΟΑΤ-ΠΟΒΕΚ, όταν απευθύνονται προς τα επαρχιακά γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων για καταβολή των εισφορών τους, να ζητούν από τους λειτουργούς του Τμήματος να εφαρμόζουν την νέα συμφωνία η οποία, όπως λέει «είναι γνωστή σε εκείνους βάσει εγκυκλίου που έχει αποστείλει ο Γενικός Διευθυντής προς όλες τις επαρχίες».

Επίσης, λέει ότι όσοι συνάδελφοι είναι αυτοτελώς ασφαλιζόμενοι και εργοδοτούν ένα υπάλληλο, δικαιούνται να αιτηθούν για να τους δοθεί η οικονομική ενίσχυση.

Κάνει τέλος αναφορά στις εξαγγελίες της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου για τα νέα μέτρα στήριξης, μέχρι και τον Μάρτιο, λέγοντας ότι αυτά αφορούν και τον κλάδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network