MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εγκλωβίστηκαν παιδάκια σε διαμέρισμα στο Καϊμακλί μετά από φωτιά. Διασώθηκαν από Πυροσβέστες

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου  στο Καϊμακλί στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το Δελτιο Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 15:40 το απόγευμα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου  στο Καϊμακλί στη Λευκωσία.

Advertisement

Άμεσα ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.07.  Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας.

Οι ένοικοι του διαμερίσματος αφού αντιλήφθηκαν την εκδήλωση της πυρκαγιάς εξήλθαν του διαμερίσματος με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου.

Στο διπλανό διαμέρισμα βρίσκονταν 2 ανήλικα παιδάκια τα οποία εγκλωβίστηκαν από τους καπνούς και διέφυγαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους.

Έγινε διάσωση  των παιδιών από τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τη χρήση φορητής κλίμακας. Η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα ηλεκτρικής συσκευής η οποία βρισκόταν εντός της κουζίνας

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal