MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εγκατέλειψε το όχημα… κρυβόταν στο ερμάρι ο 33χρονος ύποπτος για τον φόνο στη Λεμεσό. Φωνές στο Δικαστήριο

Advertisement

Sponsored by exness

Αρνείται ότι τον σκότωσε ο 33χρονος αλλά… κρυβόταν στο ερμάρι και εγκατέλειψε χτυπημένο το όχημα του – Ενώπιον Δικαστηρίου με ένταση και φωνές από τους συγγενείς του 58χρονου Χριστάκη, θύματος της δολοφονίας

Ένταση στο Δικαστήριο Λεμεσού, όπου οδηγείται ο 33χρονος που συνελήφθη χθες, ως ύποπτος για τη δολοφονία του 58χρονου Χριστάκη Σιακού στην περιοχή της Μονής.

Advertisement

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες στη Λάρνακα, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού να κατέχουν μαρτυρία ότι μετά από διαφωνία και διαπληκτισμό ήταν εκείνος που πάτησε γκάζι και σκότωσε τον 58χρονο.

Συγγενείς του θύματος που ήταν συγκεντρωμένοι στο Δικαστήριο, άρχισαν να φωνάζουν στον 33χρονο. «Έφαες τον παπά μου για 30 ευρώ… να σου δώσω 1000 αλλά γιατί τον σκότωσες» μεταξύ των όσων ακούστηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Ο 33χρονος τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Όπως πληροφορούμαστε στο Δικαστήριο στάλθηκαν περίπολα για ενισχύσεις υπό το φόβο επεισοδίων.

Ακόμα αρνείται αλλά…

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 33χρονος ανακρινόμενος αρνείται ανάμειξη στην δολοφονία και ισχυρίζεται μάλιστα ότι εκείνη την ώρα ήταν σε νυχτερινή έξοδο στην περιοχή Μακένζυ.

Πάντως, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο 33χρονος εντοπίστηκε χθες από την Αστυνομία στο σπίτι του στη Λάρνακα και μάλιστα κρυμμένος στο ερμάρι, ενώ το όχημα του βρέθηκε εγκαταλειμμένο και χτυπημένο σε περιοχή στα Κλαυδιά. Από έρευνες που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, αδίκημα που διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Το χρονικό του φονικού

Πατέρας και γιος, 58 και 25 ετών, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή της Μονής στις 4 και 50 τα ξημερώματα για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Για 30 ευρώ…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 25χρονος κατέβηκε από το όχημα το πατέρα του και μπήκε στο αυτοκίνητο του 33χρονου. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ξεκίνησαν να συζητούν για την αγοραπωλησία. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 25χρονος του έδωσε 70 ευρώ για να αγοράσει ποσότητα crystal. O 33χρονος φαίνεται ότι ζητούσε 100. Τότε ο νεαρός αρνήθηκε, πήρε τα 70 ευρώ πίσω και κατέβηκε από το αυτοκίνητο κατευθυνόμενος στο όχημα του πατέρα του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 33χρονος τον ακολούθησε και τον γρονθοκόπησε. Τότε ήταν που κατέβηκε από το όχημα ο 58χρονος πατέρας, που επίσης ήρθε στα χέρια με τον 33χρονο ύποπτο, ο οποίος φέρεται, βάσει των αστυνομικών ερευνών, να μπήκε εν συνεχεία στο τζιπ όχημα του, πάτησε γκάζι και τον σκότωσε.

Η συνάντηση τους είχε διάρκεια μόλις 6 λεπτά.

Ο 25χρονος που έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα του, ειδοποίησε τις αρχές.

Πληροφορίες ενώπιον των αρχών, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν για τέτοιου είδους δοσοληψίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network