MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων της Delorbis (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Φαρμακοβιομηχανία DELORBIS: Εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής φαρμάκων της φαρμακοβιομηχανία DELORBIS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων της DELORBIS, που βρίσκεται στη Λευκωσία, στη βιομηχανική περιοχή Εργατών.

Advertisement

Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής φαρμάκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κορυφαίας βιομηχανικής τεχνολογίας αφιερωμένης στο υπέρτατο αγαθό: την υγειά και την ανθρώπινη στη ζωή.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της  DELORBIS κ. Βάκης Φράγκος και Δρ. Παναγιώτης Μιλτιάδου τόνισαν στις ομιλίες τους ότι αυτή η τεράστια επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας η οποία και θα ενισχύσει σημαντικά τις εξαγωγές φαρμάκων. Παράλληλα, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα διασφαλίσει τη ύπαρξη και τη διάθεση φαρμάκων για τις ανάγκες των ασθενών του τόπου μας ανά πάσα στιγμή.

Κλείνοντας την βραδιά, η φαρμακοβιομηχανία DELORBIS ευχαρίστησε τους καλεσμένους της, με την υπόσχεση πως αυτό το έργο είναι μόνο η αρχή για την ισχυροποίηση και καθιέρωση του Κυπριακού φαρμάκου στο παγκόσμιο.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network