MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έγιναν στάχτη δύο λυόμενα υποστατικά στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτιά σε δύο λυόμενα υποστατικά των Σταυραετών στη Λέμπα της Πάφου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα εκ των δύο – Εκτεταμένες ζημιές στο δεύτερο – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Advertisement

Σήμανε συναγερμός χθες βράδυ στη πυροσβεστική υπηρεσία όταν λήφθηκε μήνυμα στις 23:23 ότι ξέσπασε φωτιά σε δύο λυόμενα υποστατικά που βρίσκονται επί της οδού Γιάννη Κρανιδιώτη στη κοινότητα Λέμπα της Επαρχίας Πάφου.

Σε διάστημα 7 λεπτών δύο πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν στο χώρο με επικεφαλής τον αξιωματικό υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου και σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη χρήση  τυλιχτήρων νερού έδωσαν παύση κατάσβεσης.

Από τη φωτιά, όμως, καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα εκ των δύο προκατασκευασμένων κτιρίων που ανήκουν στο 3ο Σώμα Σταυραετών Πάφου ενώ το δεύτερο που ήταν διαρρυθμισμένο σε τρία δωμάτια υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Καταστράφηκαν ολοσχερώς τραπέζια, καρέκλες, βιβλιοθήκες , θρανία, μαγειρικά σκεύη, ξύλινοι πάγκοι και γραφική ύλη ενώ το ύψος της ζημιάς υπολογίζεται στις 5 χιλιάδες ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις ενώ επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Για την πρόκληση της πυρκαγιάς διερευνώνται  όλα τα ενδεχόμενα μη αποκλειόμενης και της κακόβουλης ενέργειας.

Σημειώνεται ότι τα λυόμενα υποστατικά ήταν κλειδωμένα από τις 15 Δεκεμβρίου του 2015. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network