MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ευτυχές τέλος… Πέρασε τη νύχτα σε πάρκο αλλά είναι καλά ο 35χρονος που έφυγε από το Ψυχιατρείο

Advertisement

Sponsored by exness

Ευτυχές τέλος είχε η απόδρασης και εξαφάνισης του 35χρονου Σταύρου από το Ψυχιατρείο Αθαλάσσας – Το… διαδίκτυο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του – Πέρασε τη νύχτα σε πάρκο – Ταλαιπωρημένος αλλά… καλά στην υγεία του – Το ευχαριστώ της αδερφής του μέσω της Cyprus Times

Advertisement

Όταν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούνται σωστά τότε μπορούν να σώσουν μέχρι και ζωές. Τρανό παράδειγμα ο καταλυτικός ρόλος που έπαιξε το διαδίκτυο στην υπόθεση εντοπισμού του 35χρονου Σταύρου, ο οποίος είχε αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου από το Ψυχιατρείο Αθαλάασας στη Λευκωσία.

«Ήταν γύρω στο μεσημερί όταν δύο άτομα επικοινώνησαν μαζί μου μέσω του faceboook και μου είπαν ότι είδαν έναν άντρα που μοιάζει με τον αδερφό μου σε πάρκο της Λακατάμια. Ήταν το πάρκο που σύχναζε ο αδερφός μου μαζί με τον κολλητό του. Αμέσως ειδοποίησα την Αστυνομία», δήλωσε η αδερφή του Αναστασία Σταύρου στη Cyprus Times.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο πάρκο και αφού τον εντόπισαν, τον μετέφεραν πίσω στο Ψυχιατρείο Αθαλάασας.

«Δεν κατάφερα να του μιλήσω χθες γιατί ήταν κουρασμένος και κοιμήθηκε. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένος ωστόσο είναι καλά. Μιλήσαμε σήμερα και μου είπε ότι πέρασε τη νύκτα μόνος του στο πάρκο», ανέφερε η αδερφή του.

Παρά την περιπέτεια που πέρασε, η Αναστασία Σταύρου νιώθει συγκινημένη για την ανταπόκριση του κόσμου να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της και θέλησε μέσω της Cyprus Times να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network