MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφτασαν οι πρώτοι από Βρετανία… σε ξενοδοχεία καραντίνας για τις γιορτές. Δυσαρεστημένοι γονείς φοιτητών

Advertisement

Sponsored by exness

Με 50 επιβάτες από το Μάντσεστερ στο αεροδρόμιο Πάφου η πρώτη πτήση μετά την απόφαση που λήφθηκε για υποχρεωτική καραντίνα επτά ημερών για όσους φτάνουν στην Κύπρο μέσω αεροδρομίων της Βρετανίας, από τις έξι σήμερα το απόγευμα – Σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Λεμεσό θα περάσουν τις γιορτές – Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι οι γονείς φοιτητών που φτάνουν από Βρετανία κάνουν λόγο για «κοροϊδία»

Σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Λεμεσό θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων 50 επιβάτες της EasyJet που έφτασαν απόψε από το Μάντσεστερ.

Advertisement

Ήταν η πρώτη πτήση που έφτανε στο αεροδρόμιο Πάφου μετά την απόφαση που λήφθηκε για υποχρεωτική καραντίνα επτά ημερών για όσους φτάνουν στην Κύπρο μέσω αεροδρομίων της Βρετανίας, από τις έξι σήμερα το απόγευμα.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 54 επιβάτες και όλοι υποβλήθηκαν σε εργαστηριακή εξέταση κατά την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο.

Ακολούθως, οι πενήντα μεταφέρθηκαν με λεωφορεία σε ξενοδοχείο καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.

Δύο από τους επιβάτες είναι καρκινοπαθείς και τους δόθηκε άδεια για αυτοπεριορισμό στα σπίτια τους. Ένας τρίτος επιβάτης είναι κάτω των 18 χρόνων και επίσης θα αυτοπεριορισθεί στο σπίτι του ενώ δόθηκε κατ’ εξαίρεση άδεια για Βρετανίδα η οποία έφτασε στην Κύπρο προκειμένου να επισκεφθεί την σοβαρά άρρωστη μητέρα της που διαμένει μόνιμα στο νησί.

Οι επιβάτες που θα διαμένουν στο ξενοδοχείο στην Λεμεσό σε επτά μέρες θα υποβληθούν εκ νέου σε εργαστηριακό έλεγχο και όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, θα συνεχίζουν κατ’ οίκον τον αυτοπεριορισμό τους για 3 επιπλέον μέρες. Την δέκατη ημέρα και νοουμένου ότι δεν εκδηλωθούν συμπτώματα, τα άτομα θα αποδεσμεύονται αυτόματα.

Σε περίπτωση που εκδηλωθούν συμπτώματα, θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με τον Προσωπικό τους Ιατρό για περαιτέρω ιατρική καθοδήγηση.

Άλλοι 158 επιβάτες από Λονδίνο σήμερα… 

Σήμερα το μεσημέρι έφτασαν μέσω του αεροδρομίου Πάφου από το Λονδίνο με πτήση της RyanAir 158 επιβάτες οι οποίοι θα αυτοπεριορισθούν ενώ αύριο υπάρχει άλλη μια προγραμματισμένη άφιξη από το Λονδίνο στο αεροδρόμιο Πάφου και άλλες πέντε την Τετάρτη από διάφορα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δυσαρεστημένοι οι γονείς φοιτητών που επιστρέφουν από Ηνωμένο Βασίλειο 

Γονείς φοιτητών που ανέμεναν τα παιδιά τους στο αεροδρόμιο Πάφου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τα μέτρα.

Είναι αδικία για αυτούς που ήρθαν σήμερα, τόνισαν, αναγνωρίζοντας πάντως ότι θα πρέπει να ληφθούν τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία.

Χαρακτήρισαν επίσης «κοροϊδία» το συγκεκριμένο μέτρο τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί μεγαλύτερη προειδοποίηση για τους επιβάτες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal