MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα στην Πάφο. Εντόπισαν από ναρκωτικά μέχρι κλεμμένα ρολόγια

Advertisement

Sponsored by exness

«Έφοδος» της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα στην Πάφο – Εντόπισαν από ναρκωτικά μέχρι κλεμμένα ρολόγια – Χειροπέδες σε 34χρονο – Όλες οι πληροφορίες

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων του διαμερίσματος, άντρα ηλικίας 34 ετών και γυναίκας ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκαν 12 νάιλον συσκευασίες κάνναβης βάρους 29,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και ένα αλεστήρι.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από περαιτέρω έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα, ανευρέθηκαν 18 τεμάχια από πλαστικό καλαμάκι, τα οποία περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 15.8 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 21 ρολόγια χειρός διαφόρων μαρκών, τέσσερις καδένες (λαιμού και χεριού), ένα επίχρυσο δαχτυλίδι, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, για τα οποία ο 34χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 34χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον της 25χρονης, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network