MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφοδος της Αστυνομίας σε πάρτι στη Λεμεσό για παραβιαση μέτρων έφερε συλλήψεις και εξώδικα… Βρήκαν ποσότητα laughing gas

Advertisement

Sponsored by exness

Έφοδος της Αστυνομίας σε πάρτι στη Λεμεσό – Παραβίαζαν διατάγματα – βρήκαν και μπουκαλάκια με laughing gas – Καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα ενώ κατασχέθηκαν 21 μπουκαλάκια διοξειδίου του αζώτου (laughing gas)

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και του Αστυνομικού Σταθμού Αυδήμου, μετέβησαν σε συγκεκριμένη κατοικία στην επαρχία Λεμεσού για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος.

Advertisement

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο χώρο, διαπιστώθηκε ότι εκεί βρίσκονταν υπεράριθμα άτομα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ως εκ τούτου, 22 παρευρισκόμενοι καταγγέλθηκαν εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου ως υπεράριθμοι σε κατοικία ενώ, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 21 μπουκαλάκια διοξειδίου του αζώτου (laughing gas), η κατοχή των οποίων απαγορεύεται.

Ο 22χρονος διοργανωτής του πάρτυ, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε την κατοχή των πιο πάνω, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αυδήμου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Καταγγέλθηκε επίσης εξωδίκως για αδικήματα που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Συνελήφθη επίσης ένα πρόσωπο για παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου, δηλαδή σιδερογροθιάς.

Ο ΟΠΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αυδήμου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network