MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφοδος της Αστυνομίας σε διαμέρισμα στη Λάρνακα. Χειροπέδες σε 31χρονη για υπόθεση πορνείας

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη στη Λάρνακα για υπόθεση μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας – Χειροπέδες σε 31χρονη – Ψάχνει δεύτερη γυναίκα η Αστυνομία – Τις έδειξε μαρτυρία – Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Μια γυναίκα συνελήφθη στη Λάρνακα, ενώ καταζητείται δεύτερη, για υπόθεση που αφορά μαστροπεία και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια της πρόληψης και πάταξης αδικημάτων που αφορούν την πορνεία, εξασφαλίστηκαν διατάγματα σύλληψης εναντίον δύο αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 39 και 31 ετών.

Γύρω στις 20.30 χθες μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκε και συνελήφθηκε η 31χρονη, αφού εναντίον της προέκυψε μαρτυρία που αφορά υπόθεση πορνείας.

Η δεύτερη γυναίκα δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα και καταζητείται από την Αστυνομία.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Η 31χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της ως ύποπτης για αδικήματα που αφορούν μαστροπεία, κέρδη από παροχή συνδρομής σε πορνεία, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network