MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εφεσίβαλε την αθωωτική απόφαση για τον Συνεργατισμό o Εισαγγελέας

Advertisement

Sponsored by exness

Η Νομική Υπηρεσία εφεσίβαλε την αθωωτική απόφαση στην υπόθεση που αφορά σε δάνεια από την ΣΠΕ Στροβόλου.

Σε ανακοίνωση της η Νομική Υπηρεσία αναφέρει όιτ καταχωρήθηκαν σήμερα ποινικές εφέσεις από τον Γενικό Εισαγγελέα, εναντίον της αθωωτικής απόφασης του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ημερ. 16/12/2021, στην υπόθεση που αφορά σε δάνεια από την ΣΠΕ Στροβόλου.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι αθώα κρίθηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας τα δέκα, νομικά και φυσικά πρόσωπα, που κατηγορούνταν αναφορικά με την ποινική πτυχή της υπόθεσης κατάρρευσης του Συνεργατισμού.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν οι Δημητράκης Σταύρου, Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης, Μαρία Χλωρακιώτου, Καρολίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Χρυσάνθου, Κωνσταντίνος Λύρας, Γιώργος Μαυρέας και οι εταιρείες Detiero Enterprises Ltd, CHL Enterprises Ltd και Ktimatiki kotrona Ltd.

Το κατηγορητήριο της υπόθεσης περιλάμβανε 48 κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα συνωμοσίας προς καταδολίευση, απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, ψευδών λογαριασμών, αθέμιτης κτήσης περιουσίας, κατάχρησης εξουσίας καθώς και αδικήματα συγκάλυψης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα αδικήματα προέκυψαν κατά τη σύναψη επτά δανείων από τη ΣΠΕ Στροβόλου με παράνομο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο της υπόθεσης καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στις 21/12/2017 και στις 27/3/2018 η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Στις 24/10/2019, όλοι οι κατηγορούμενοι απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network