MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφεση από τη Νομική Υπηρεσία για «ανεπαρκή» ποινή στον 73χρονο για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του

Advertisement

Sponsored by exness

Έφεση σε απόφαση του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου από τη Νομική Υπηρεσία – Έκρινε ανεπαρκή την ποινή σε 73χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Έφεση για ανεπαρκή ποινή καταχωρήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία κατά της 7ετούς φυλάκισης που επιβλήθηκε σε 73χρονο από το Κακουργιοδικείο σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης εγγονών του.

Advertisement

Η ποινή επιβλήθηκε στις 5 Αυγούστου από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου αναφέροντας στην ανακοίνωση του ότι «συντρέχουσες ποινές φυλάκισης επτά, πέντε και τεσσάρων ετών για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών δύο ετών και 18 μηνών, για άσεμνη επίθεση εναντίον των ίδιων παιδιών, και ποινή φυλάκισης τριών ετών για απόπειρα συνουσίας με νεαρό άνδρα κάτω των 13 ετών».

Η  ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας των παιδιών. Τα αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το Κακουργιοδικείο ανέφερε ότι «για σκοπούς επιβολής της ποινής λήφθηκαν υπόψη οι συνθήκες διάπραξης των αδικημάτων και οι προσωπικές περιστάσεις του κατηγορουμένου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network