MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έφερε τσιγάρα και καπνό από τα κατεχόμενα και… το πλήρωσε ακριβά!

Advertisement

Sponsored by exness

Κατάσχεση καπνικών προϊόντων σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας – Αφορολόγητα μέσω κατεχομένων – Έφοδος σε οικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας – Συνελήφθηκε για λίγο η ιδιοκτήτρια – Τα διευθέτησαν με… χρηματικό πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερη

Advertisement

Μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας εντόπισαν το μεσημέρι σε οικία Ελληνοκύπριας, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, 9 συσκευασίες των 200 τεμαχίων τσιγάρα (1 X 200 MARLBORO, 5 X 200 VV1, 2 X 200 GAULWAZ και 1 Χ 200  ZUMERRET) και 4 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού για στριφτό τσιγάρο μάρκας OLD HOLBORN, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων.

Στη σκηνή κλήθηκαν Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ποσότητα δεν έφερε τη σήμανση του Υπουργείου Υγείας για το βλαβερό του καπνίσματος στην Ελληνική και Τουρκική γλώσσα, ένδειξη ότι αυτή είναι αφορολόγητη.

Η ιδιοκτήτρια της οικίας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα, της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων. Η ποσότητα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €525 και η οποία φαίνεται ότι μεταφέρθηκε παράνομα από τα κατεχόμενα, κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 1.000. Με την καταβολή του ποσού, η συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network