MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ευχαριστίες γονέων Παιδογκολογικής για διορισμό μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού

Advertisement

Sponsored by exness

Ευχαριστίες γονέων Παιδογκολογικής για μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό – Πήραν διαβεβαιώσεις από την ΥΠΑΝ

Θα υπάρχει μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό αποκλειστικά για τα παιδιά της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου, ανέφερε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, σε συνάντησή της με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σύνδεσμος.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, η Υπουργός Παιδείας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των γονέων των παιδιών για τοποθέτηση μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, αποκλειστικά για τα παιδιά της Παιδογκολογικής Κλινικής, διαβεβαίωσε σε συνάντηση που είχε ο Σύνδεσμος μαζί της προ ημερών, αλλά και σε δημόσια ανάρτησή της και επικοινωνία μαζί του, ότι το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα προβεί στην υλοποίησή του. Προς τούτο ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι εκφράζει ικανοποίηση και ευχαριστίες προς την Υπουργό.

«Ως Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα για την υλοποίηση των στόχων τους οποίους από ιδρύσεως θέσαμε» προστίθεται.

Αναφερόμενος στα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Ζωγραφικής των παιδιών της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, με τίτλο “Με μια Χρυσή Κορδέλα”, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δράσεών του και εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού και Εφηβικού Καρκίνου που τιμάται τη 15η Φεβρουαρίου.

Ακόμη, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία τέλεσε τα εγκαίνια, την Υφυπουργό Πολιτισμού, Λίνα Κασσιανίδου, τις βουλεύτριες και βουλευτές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδογκολογικής Μονάδας, τους εκπροσώπους συνδέσμων, ιδρυμάτων και οργανωμένων συνόλων και τις δεκάδες φίλες και φίλους που παρευρέθηκαν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima