MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έδωσε πλαστή ταυτότητα και όταν τον κατάλαβαν «έγινε καπνός». Καταζητείται 29χρονος Γεωργιανός

Advertisement

Sponsored by exness

Γεωργιανός παρουσιάστηκε ως Ελλαδίτης – Η πλαστή του ταυτότητα τον «πρόδωσε» αλλά… πρόλαβε να το σκάσει – Καταζητείται από τις αρχές – Στην κατοχή του 34χρονου συνοδηγού βρέθηκε μικροποσοτητα κάνναβης

Advertisement

Άλλος ένας Γεωργιανός εντοπίσθηκε να κατέχει πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Το τελευταίο διάστημα, κυρίως Γεωργιανοί σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν πολύχρονη παραμονή για εργασία στην Κύπρο προμηθεύονται πλαστά δελτία ταυτότητας.

Ο συγκεκριμένος ηλικίας 29 ετών οδηγούσε αυτοκίνητο χθες γύρω στις 10 το βράδυ το οποίο ανακόπηκε για έλεγχο από μοτοσικλετιστές της ομάδας Ζ. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού.

Ο οδηγός τους έδωσε την ταυτότητα, που διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστή, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και εξαφανίσθηκε , εγκαταλείποντας το όχημα και τον συνοδηγό ο οποίος είναι ένας 34χρονος κάτοχος έγκυρου ελληνικού δελτίου ταυτότητας.

Ο 34χρονος είχε στην κατοχή του μικροποσοτητα κάνναβης την οποία παραδέχθηκε ότι προόριζε για δική του χρήση. Τα πραγματικά στοιχεία του οδηγού έχουν εντοπισθεί και καταζητείται από τις αρχές. Εναντίον του οδηγού του οχήματος διερευνάται πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου σε σχέση με την ταυτότητα του την ελληνική και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network