MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έδωσε κατάθεση το 7χρονο κοριτσάκι για το στυγερό φονικό στην Πάφο… Άφαντος ο συζυγοκτόνος

Advertisement

Sponsored by exness

Άφαντος ο 42χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Πάφο – Λήφθηκε κατάθεση από την 7χρονη κόρη της οικογένειας – Φαίνεται να είδε το επεισόδιο – Κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου – Αλληλοεπίρρηψη ευθυνών για το κατά πόσο μπορούσε να αποφευχθεί το τραγικό συμβάν

Άφαντος παραμένει ο 42χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε στην Πάφο τα ξημερώματα της Δευτέρας, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη, παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε από χθες, οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν πιθανότερο σενάριο ο δράστης να έχει διαφύγει ήδη στα κατεχόμενα, με το κινητό του τηλέφωνο να παραμένει απενεργοποιημένο.

Έδωσε κατάθεση η 7χρονη…

Οι ανακριτικές αρχές έλαβαν χθες οπτικογραφημένη κατάθεση στην παρουσία παιδοψυχολόγου από το 7χρονο κοριτσάκι της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κοριτσάκι ήταν ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας που βρίσκονταν στο σπίτι την στιγμή του εγκλήματος. Ξύπνησε από τις φωνές κατά τον καυγά που προηγήθηκε και φαίνεται να είδε το επεισόδιο. Όπως προκύπτει, το 7χρονο κοριτσάκι φέρεται να μετέφερε στα αδέλφια του τα όσα είδε αναφέροντας ότι «Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε».

Στο μεταξύ με την κοινωνία να παραμένει συγκλονισμένη μπροστά στο μαρτύριο που βίωνε η άτυχη πολύτεκνη νεαρή μητέρα, συνεχίζεται η επίρριψη ευθυνών μεταξύ υπηρεσιών για όσα ενδεχομένως δεν έγιναν για να αποφευχθεί το στυγερό έγκλημα.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος και από τη γειτονιά στην οποία διέμενε στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής στην Πάφο, αναφέρουν ότι τα ξεσπάσματα και οι προστριβές μεταξύ των δύο δεν ήταν πρόσφατα. Ήταν καλά γνωστό σε όλους ότι ο 42χρονος Hussein Farouh που καταζητείται, ζήλευε παθολογικά την 31χρονη, της έκανε συχνά σκηνές ζηλοτυπίας, γινόταν βίαιος απέναντι της και την χτυπούσε. Η κακή του συμπεριφορά ήταν γνωστή μεταξύ και των συμπατριωτών του, με τους οποίους συναναστρεφόταν στην Κύπρο.

H ατυχη γυναίκα έμεινε να υπομένει για χρόνια έναν σύζυγο που την κακοποιούσε φοβούμενη ίσως την αντίδραση του ή μη γνωρίζοντας ενδεχομένως τις διαδικασίες, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του μόλις στις 10 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network