MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έδωσε καταθέσεις ο Ντίλιαν… αναμένουν τους ειδικούς για να ανοίξουν το βαν

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν – Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από τον Ισραηλινό Ταλ Ντίλιαν – Αναμονή για την κατάθεση από τον Άβνι

Συνεχίζονται οι έρευνες σε σχέση με την πολύκροση υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν με τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου να συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από τον Ισραηλινό Ταλ Ντίλιαν.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο Ντίλιαν συνεργάζεται με τις αρχές και έχει δώσει στους ανακριτές διάφορους ισχυρισμούς σε ότι αφορά την εν λόγω υπόθεση και την εταιρία Wispear.

Σε ότι αφορά τις έρευνες εντός του κατασκοπευτικού βαν, όπως πληροφορούμαστε, με την επαναλειτουργία των αεροδρομίων, αναμένονται πλέον στην Κύπρο εξειδικευμένα πρόσωπα της εταιρείας, ώστε το όχημα να ερευνηθεί στην παρουσία τους από τα μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σε ότι αφορά τον Άβνι, 0έχει δώσει στις Αρχές μια γραπτή δήλωση με το που έφτασε στην Κύπρο με το ιδιωτικό αεροσκάφος του ενώ γραπτή κατάθεση αναμένεται να του ληφθεί μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος καταθέσεων από τον Ντίλιαν.

Αυτό που μας αναφέρθηκε πάντως αρμοδίως, είναι πως για την ώρα από τις έρευνες φαίνεται να προκύπτουν υποκλοπές προσωπικών ηλεκτρονικών δεδομένων.

Οι εξετάσεις τόσο από το ΤΑΕ Αρχηγείου αλλά και του Γραφείου Ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network