MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έδωσε αντικαταθλιπτικά στον 7χρονο γιο της πριν τον δολοφονήσει… Δε δείχνει μεταμέλεια η παιδοκτόνος στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν έχει «ηρεμίσει» ακόμα η κοινή γνώμη στα κατεχόμενα από τη φρικτή δολοφονία που διαπράχθηκε στο κατεχόμενο Κιόνελι. Θύμα ένα 7χρονο αγοράκι, θύτης η ίδια του η μητέρα η οποία δε δίστασε να τον μαχαιρώσει ξανά και ξανά, όταν συνειδητοποίησε ότι ο γιος της ήταν ακόμη ζωντανός.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία εξελίχθηκε σε διπλή, όταν ο πατέρας της 36χρονης παιδοκτόνου είδε νεκρό το εγγόνι του στο κρεβάτι. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ξεψύχησε λίγο αργότερα, συγκλονισμένος από το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σήμερα στον τουρκοκυπριακό τύπο, η «συντεχνία» των «κυβερνητικών» ιατρών αναφέρεται στο θέμα της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού και γράφει ότι το «κράτος» πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να στηριχθεί ψυχολογικά η κοινωνία και τα άτομα που επηρεάστηκαν από την υπόθεση αυτή.

Έδωσε χάπια στον 7χρονο γιο της πριν τον δολοφονήσει;

Για το ίδιο θέμα γράφει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η μητέρα έδωσε αντικαταθλιπτικά χάπια στο παιδί πριν το δολοφονήσει ενώ πριν την τελευταία του πνοή το παιδάκι ζήτησε από την μητέρα του να το μεταφέρει στον γιατρό. Οι ψυχολόγοι που εξέτασαν την μητέρα ανέφεραν ότι δεν δείχνει καθόλου μεταμέλεια για την πράξη της, προσθέτει η εφημερίδα «Κίπρις».

Η «Γενί Ντουζέν» αναφέρει ότι η μητέρα μεταφέρθηκε χθες σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση ενώ δείγματα αίματος της εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Στο μεταξύ ανανεώθηκε για άλλες εφτά ημέρες το διάταγμα κράτησης της μητέρας του 7χρονου Ερτζιάν, σύμφωνα με την “Κίπρις Πόστασι”, που σημειώνει ότι μετά την απόφαση για ανανέωση της κράτησής της η μητέρα λιποθύμησε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal