MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έδειξε» παλιό γνώριμο της Αστυνομίας για τα θαμμένα ναρκωτικά στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Παραδέχτηκε ότι έθαψε τα ναρκωτικά… «έδειξε» άλλους ως ιδιοκτήτες – Υπό κράτηση παραμένει ο 37χρονος από τη Συρία για ναρκωτικά που εντοπίστηκαν τον Ιούνιο στη Λεμεσό

Έναν παλιό γνώριμο «έδειξε» στα μέλη της ΥΚΑΝ, 37χρονος μετά τη σύλληψη του για υπόθεση ναρκωτικών που εντοπίστηκαν από τον Ιούνιο στη Λεμεσό.

Advertisement

Συγκεκριμένα, αρχές της εβδομάδος η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 37χρονου από τη Συρία, για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης, βάρους πέραν των δύο κιλών. Τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί στις 25 του περασμένου Ιουνίου, σε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης βρισκόταν θαμμένη στο έδαφος, μέσα σε νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχαν 23 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης και μπεζ ουσίας μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους δυο κιλών και 184 γραμμαρίων περίπου.

Το DNA πάνω στις συσκευασίες, οδήγησε τις αρχές δύο μήνες μετά στον 37χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση με διάταγμα δικαστηρίου για περίοδο 8 ημερών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times, ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε κρύψει τα ναρκωτικά στο συγκεκριμένο σημείο, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν ήταν δικά του. Κατονόμασε ως τους ιδιοκτήτες του παράνομου εμπορεύματος, πρόσωπο από τη Συρία το οποίο απασχόλησε την Αστυνομία με μεγάλες υποθέσεις -ναρκωτικών, εμπρησμού και μίας εξαφάνισης- τα τελευταία χρόνια και εν τέλει απελάθηκε από τη χώρα μας καθώς και δεύτερο πρόσωπο που εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση, επίσης από τη Συρία.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network