MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έχασε τη μάχη 61χρονος. Υπέκυψε 5 μέρες μετά από τροχαίο στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπέκυψε 6 μέρες μετά από τροχαίο στην Πάφο 61χρονος – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει – Νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Πάφου

Advertisement

Αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Πάφου που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει πεζός την λεωφόρο Δανάης υπέκυψε στα τραύματα του χθες βράδυ. Ο 61χρονος αλλοδαπός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πάφου από τις 25 Οκτωβρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην λεωφόρο Δανάης μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυκτα της 25ης Οκτωβρίου. Κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Πάφου ο άτυχος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει την λεωφόρο από μη ελεγχόμενο σημείο διάβασης. Το όχημα οδηγούσε 32χρονος Ελλαδιτης, κάτοικος Πάφου. Ο Ελλαδιτης που είχε συληφθει και είχε κρατηθεί για μια μέρα  είχε υποβληθεί  σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 61χρονος που διέμενε  μονιμά στην Πάφο τα τελευταία χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν  στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Πάφου.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network