MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έχασαν» τον αεροπειρατή από τα κρατητήρια… Μετέβη στο προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό οι αρχές ασφαλείας – Ξέφυγε από τα κρατητήρια ο αεροπειρατής – Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του – Μετέβη στο προεδρικό – Σαφείς οδηγίες από το Νίκο Αναστασιάδη  

Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για σύλληψη του 59χρονου αεροπειρατή ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τα αστυνομικά κρατητήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μουσταφά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, «έπιασε» στον ύπνο τους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν και κατάφερε να αποδράσει με αποτέλεσμα οι αρχές να τεθούν ξανά σε κόκκινο συναγερμό.

Αμέσως μέλη της δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του 59χρονου ενώ επιστρατεύτηκε και ο αντιτρομοκρατικός ουλαμός.

Λίγη ώρα αργότερα λήφθηκε πληροφορία ότι ο Μουσταφά μετέβη στο προεδρικό ζωσμένος με μπαταρίες και αφού κατάφερε να εισέλθει εντός του χώρου «άρπαξε» για όμηρο τον σκύλο του Νίκου Αναστασιάδη «Λίο».

Αμέσως ξεκίνησαν ­οι διαπραγματεύσεις με τον 59χρονο να απαιτεί «συγνώμη» από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς «υποτίμησε» την αεροπειρατεία που οργάνωσε με τις αναφορές του για τις γυναίκες.

Στο προεδρικό μετέβησαν διαπραγματευτές προκειμένου να πείσουν τον αεροπειρατή να απελευθερώσει τον «Λίο» ενώ ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη καθώς ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες ότι σε περίπτωση που κάνει κακό του σκύλου του να είναι αμείλικτοι.

Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και όλα αυτά, γιατί είναι πρωταπριλιά. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network