MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύσκολη νύχτα… Δεκάδες χιλιάδες οι ζημιές στο Νικητάρι. «Μετράμε πληγές» λέει ο Κοινοτάρχης στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Μετράνε πληγές στο Νικητάρι από τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του – Δεκάδες χιλιάδες ευρώ οι ζημιές λέει ο κοινοτάρχης στη Cyprus Times

Τεράστιες καταστροφές άφησε στο επιθετικό πέρασμα του ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την επαρχία Λευκωσίας χθες, με επίκεντρο το χωριό Νικητάρι.

Advertisement

Η θεομηνία που έπληξε την περιοχή σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, με δεκάδες οικίες να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Νικηταρίου, Κυριάκο Αλεξάνδρου.

«13 οικογένειες έμειναν χωρίς σπίτι από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου. 10 οικογένειες φιλοξενήθηκαν το βράδυ σε οικεία τους πρόσωπα, ενώ άλλες τρείς πήγαν σε ξενοδοχείο, αφού δεν μπορούσαν να μείνουν στα σπίτια τους» σημειώνει ο κοινοτάρχης.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κ. Αλεξάνδρου τόνισε ότι «ήταν μία πολύ δύσκολη ημέρα και νύχτα στην συνέχεια για την κοινότητα. 2/3 των σπιτιών υπέστησαν ζημιές χιλιάδων ευρώ δυστυχώς».

Αυτή την στιγμή συνεργεία της κοινότητα, της επαρχιακής διοίκησης, αλλά και της ΑΗΚ συνεχίζουν να εργάζονται στη περιοχή έτσι ώστε να επιδιορθωθούν οι ζημιές.

«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ανέφερε ο κ. Αλεξάνδρου, τονίζοντας ότι η κοινότητα θα αναμένει την οικονομική βοήθεια του κράτους, έτσι ώστε να επιδιορθωθούν οι τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν».

Σοβαρές ζημιές υπέστη και ο Αστρομερίτης μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και του ανεμοστρόβιλου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network