MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύσκολες ώρες… Η πιο μεγάλη «μάχη» για 19χρονο μοτοσικλετιστή (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Τσερίου – Αναλιόντα – Χωρίς κράνος και χωρίς φώτα η αγωνιστική του μοτοσικλέτα

Advertisement

Ο 19χρονος από το Τσέρι, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Τσερίου – Αναλιόντα γύρω στις 9 και 30 το βράδυ. Το δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Αναλιόντα και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά, ανέκοψε την πορεία της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και το σώμα του να καταλήξει κάτω από δεύτερο όχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή, έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό μέχρι να φτάσει στη σκηνή ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Ο νεαρός δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας που ξεκίνησαν έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην Αστυνομία,  ο νεαρός δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού αγωνιστική μοτοσικλέτα του χωρίς φώτα.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network