MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Χριστόφια…

Advertisement

Sponsored by exness

Διασωληνωμένος από χθες το απόγευμα στην Εντατική ο Δημήτρης Χριστόφιας – Τον είδε ο λοιμωξιολόγος που έφτασε το απόγευμα της Τρίτης από το Ισραήλ – Νέο ιατροσυμβούλιο το πρωί – Έτοιμο ακόμα και για μεταφορά του στο Ισραήλ αν χρειαστεί το Υπουργείο Υγείας

Advertisement

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος, συνεχίζει να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν χθες το απόγευμα ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας έπρεπε να διασωληνωθεί όπως και έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να γίνει και νέο ιατροσυμβούλιο κατά το οποίο ενδεχομένως να ληφθούν και αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Κύπρο από το Ισραήλ ειδικός λοιμωξιολόγος, ο οποίος μετέβη συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και είδε τον Δημήτρη Χριστόφια. Ακολούθως επρόκειτο σε συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου να αποφασίσουν τα επόμενα τους βήματα.

«Έγινε μια συνεδρίαση των θεραπόντων ιατρών, στην παρουσία του γιατρού που έφτασε από το Ισραήλ καθώς και του προσωπικού ιατρού του κυρίου Χριστόφια, για την περαιτέρω πορεία του ασθενή. Αύριο θα ξανάρθουμε εδώ για να δούμε τι άλλο μπορούμε να προσφέρουμε» είπε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας. Και διευκρίνισε ότι αν της ζητηθεί μπορεί ακόμα και να μεταφερθεί στο Ισραήλ.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, αρχηγοί, εκπρόσωποι κομμάτων πολιτικοί και όχι μόνο, έσπευσαν στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται από χθες το πρωί, με σκοπό να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του. Αργά το απόγευμα, στο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετέβη και ο Υπουργός Υγείας. Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς.

Τον Δημήτρη Χριστόφια συνοδεύουν οι ευχές όλων για ανάρρωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network