MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο. Τι λέει ο προσωπικός του γιατρός

Advertisement

Sponsored by exness

Δύσκολες ώρες για τον προκαθήμενο της κυπριακής εκκλησίας – Επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Αρχιεπισκόπου – Τυγχάνει ιατρικής περίθαλψης στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και δεν υπάρχει πρόθεση να μεταφερθεί για νοσηλεία – Τι λέει ο προσωπικός του γιατρός Ιωσήφ Κάσιος – Τον συνοδεύουν οι ευχές των πιστών για ανάρρωση

Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’, καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει επιδείνωση.

Advertisement

Ως γνωστόν, ο Μακαριώτατος τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια δίνει δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Μάχεται με υπομονή και γενναιότητα όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι η κατάσταση του επιδεινώθηκε, με τον ίδιο να παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι, παραμένοντας στην Αρχιεπισκοπή και λαμβάνοντας την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα.

Όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας της υγείας του, ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας, έχει υποβληθεί σε σειρά θεραπειών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Κάσιος: «Είναι σε θέση να χειρίζεται τα της καθημερινότητας»

«Η κατάσταση υγείας του είναι βεβαρημένη, καθώς ως γνωστόν πάσχει από καρκίνο του παχέως εντέρου. Είναι σε θέση να επικοινωνεί με το περιβάλλον, να ασκεί τα καθήκοντά του και να χειρίζεται τα της καθημερινότητάς του. Υπάρχουν νοσηλευτές επί 24ωρου βάσεως, οι επιλογές δεν είναι πολλές, αλλά του δίνουμε ότι χρειάζεται για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα», ανέφερε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 ο προσωπικός του γιατρός Δρ. Ιωσήφ Κάσιος. Υπήρξε μια επιδείνωση, ωστόσο εν συνεχεία σημειώθηκε ανάκαμψη, αν και η κατάσταση του παραμένει βεβαρημένη» εξήγησε ο γιατρός.

Όπως είπε, ο Μακαριώτατος, έχει τελειώσει τις θεραπείες του εδώ και λίγο καιρό. «Παρακολουθείται επί καθημερινής βάσεως, αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση της υγείας του» είπε, προσθέτοντας ότι τον επισκέπτεται προσωπικά 2-3 φορές την μέρα. Δεν πρόκειται να μεταφερθεί πουθενά, έχει αποφασιστεί ότι όλη η αγωγή θα γίνει στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο» σημείωσε.

Οι ευχές των πιστών για ανάρρωση τον συνοδεύουν και σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal