MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύσκολες ώρες για 3χρονο… Έπεσε από παράθυρο διαμερίσματος στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Ώρες αγωνίας για 3χρονο αγοράκι από τη Συρία – Έπεσε από παράθυρο διαμερίσματος της οικογένειας του στην Πάφο – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Advertisement

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τρίχρονου αγοριού, που έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος της πολυκατοικίας όπου διαμένει και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τον παιδοεντατικολόγο του Μακάρειου Νοσοκομείου Θανάση Αθανασίου.

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτρορείο Ειδήσεων, ο κ. Αθανασίου ανέφερε πως το παιδάκι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβσαη και  νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου,  ο μικρός μετά τη χειρουργική επέμβαση δεν χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη, γύρω στις 11:30 σήμερα. Το 3χρονο αγοράκι που βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένεια του, στην περιοχή Δασούδι, φαίνεται πως ξέφυγε  της προσοχής της μητέρας του με αποτέλεσμα να πέσει από παράθυρο του διαμερίσματος  ύψους 2,5 με 3 μέτρα περίπου.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι το παιδάκι έφερε κατάγματα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω περίθαλψη.

Από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής για την πτώση του τρίχρονου αγοριού στην Πάφο αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network