MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δύσκολα σημεία… στόχος μέχρι το βράδυ ηλεκτροδότηση από το δίκτυο σε όλες τις Κοινότητες» λέει η Εκπρόσωπος ΑΗΚ στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Τιτάνιες οι προσπάθειες των συνεργείων της ΑΗΚ – Καταστράφηκαν 300 πάσσαλοι, μετασχηματιστές και εξοπλισμός – Αντικατάσταση σε δύσκολο έδαφος και απρόσιτα σημεία – Μέχρι το βράδυ πλήρης αποκατάσταση ηλεκτροδότησης από το δίκτυο και όχι από γεννήτριες ο στόχος – Απομένουν 4 Κοινότητες που ακόμα τροφοδοτούνται με γεννήτριες – Όσα αναφέρει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ στη Cyprus Times

Εντός της ημέρας εκτιμάται ότι τροφοδοτούνται με ρεύμα από το δίκτυο της ΑΗΚ και όχι από τις γεννήτριες και οι τέσσερις τελευταίες από τις κοινότητες που πλήγηκαν από τη φονική φωτιά.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ ανέφερε ότι γίνονται τιτάνιες προσπάθειες από τα συνεργεία, και οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Όπως σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου, από την πυρκαγιά καταστράφηκαν περίπου 300 πάσσαλοι, μετασχηματιστές και άλλος εξοπλισμός της ΑΗΚ και γίνονται προσπάθειες αντικατάστασης. «Σε αρκετές περιοχές λόγω του εδάφους, δεν είναι τόσο εύκολο να μεταβούν τα οχήματα της ΑΗΚ, υπάρχουν πάσσαλοι σε χαράδρες και σημεία που είναι απρόσιτα», τόνισε.

Επιστρατεύθηκαν, όπως είπε ειδικοί εκσκαφείς οι οποίοι καταβάλλουν προσπάθειες για διάνοιξη περασμάτων.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, τροφοδοτούνται πλέον κανονικά με ηλεκτρικό ρεύμα από το δίκτυο και όχι από γεννήτριες που επιστρατεύθηκαν η Επταγώνεια και το Δημοτικό Σχολείο Ιαματικής.

Από το βράδυ της Δευτέρας η ηλεκτροδότηση από το δίκτυο αποκαταστάθηκε στις Κοινότητες Αρακαπά, Μελίνης, Διερώνας και Οδούς.

Την ίδια στιγμή, καταβάλλονται προσπάθειες και στόχος είναι εντός της ημέρας να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση από το δίκτυο και στις Κοινότητες Αγίων Βαβατσινιάς, Συκόπετρας, Προφήτη Ηλία, Οράς.

Όπως εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, θα γίνονται κάποιες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις εν λόγω περιοχές μέχρι την πλήρη αντικατάσταση πασσάλων και εξοπλισμού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network