MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δυσαρέσκεια μεταξύ αστυνομικών για απλήρωτες υπερωρίες μέχρι και 6 μήνες. Στα σκαριά νέο σύστημα πληρωμών

Advertisement

Sponsored by exness

Αργούν να πληρωθούν τα υπερωριακά τους καθήκοντα οι αστυνομικοί – Δυσαρέσκεια από μέλη που έχουν απλήρωτες υπερωρίες μέχρι και για περίοδο έξι μηνών – Στα σκαριά μηχανογραφημένο πρόγραμμα πληρωμών των υπερωριών

Advertisement

Δυσαρέσκεια φαίνεται να επικρατεί μεταξύ μελών της αστυνομίας καθώς -όπως πληροφορείται η Cyprus Times– αρκετοί από τους εργαζόμενους στην Αστυνομία Κύπρου οι οποίοι δουλεύουν υπερωρίες παραμένουν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, υπάρχει συνήθως μία καθυστέρηση πέραν των τριών μηνών στις πληρωμές για τις υπερωρίες που δουλεύουν οι αστυνομικοί, ωστόσο αυτή την φορά κάποιοι παραμένουν απλήρωτοι μέχρι και για περίοδο έξι μηνών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα συζητείται έντονα τις τελευταίες μέρες καθώς τα μέλη που είναι απλήρωτα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός αυτό.

Η καθυστέρηση οφείλεται, όπως πληροφορούμαστε, και στην αργοπορία ορισμένων Αστυνομικών Διευθύνσεων να δηλώσουν τις υπερωρίες εντός 10 ημερών, που είναι το καθορισμένο χρονικό διάστημα για τις υποβολές.

Στα σκαριά μηχανογραφημένο πρόγραμμα πληρωμών των υπερωριών

Πάντως αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times ότι η ηγεσία της αστυνομίας προωθεί την υλοποίηση μηχανογραφημένου προγράμματος πληρωμής των υπερωριών, το οποίο έτυχε έγκρισης και από τη Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται σε πιλοτική εφαρμογή σε δύο επαρχίες. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα υπάρχουν αποτελέσματα και σε περίπτωση που όλα λειτουργούν ομαλά, θα προχωρήσει η παγκύπρια εφαρμογή του.

Με το πρόγραμμα αυτό, έχει μηχανογραφηθεί η ροή υπερωριών από την ώρα του σχεδιασμού ενός καθήκοντος μέχρι και την πληρωμή των μελών από το λογιστήριο. Έτσι πιστεύεται ότι θα αποφευχθεί η γραφειοκρατία και η καθυστέρηση στις υπερωριακές πληρωμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network