MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο υποθέσεις πυροβολισμών στη Λεμεσό… ίδιος ο «πρωταγωνιστής» εκτιμά η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο υποθέσεις πυροβολισμών ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού – Στοιχεία τους οδηγούν στην εκτίμηση ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο

Έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονου από τη Λεμεσό διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις πυροβολισμών.

Advertisement

Η πρώτη, διαπράχθηκε στις 29 Ιουλίου, όταν άγνωστο πρόσωπο άνοιξε πυρ με πυροβόλο όπλο εναντίον οικίας στο Ζακάκι στην οποία διαμένει ζεύγος. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές όπου διεξήγαγαν έρευνες. Από τος εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου τον οποίο οι αρχές δημοσίευσαν ως καταζητούμενο, χωρίς μέχρι σήμερα να εντοπιστεί.

Τα ξημερώματα της 1ης Οκτωβρίου, 23χρονος κατήγγειλε στις αρχές ότι ενώ επέβαινε στο όχημα του και οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο δέχθηκε πυροβολισμούς. Πιο συγκεκριμένα, όχημα τον προσέγγισε, ελάττωσε ταχύτητα, ο οδηγός έστρεψε όπλο εναντίον του και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος στις αρχές, δεν γνώριζε ούτε τον δράστη αλλά ούτε και τον συνοδηγό και δεν έχει διάφορες με οποιοδήποτε πρόσωπο.

Οι ανακριτές που ανέλαβαν τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ύποπτος να προβεί ξανά σε ανάλογο επεισόδιο μελλοντικά.

Το λευκό όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network