MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο συλλήψεις σε σχέση με το θαλάσσιο ατύχημα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη και τον χειριστή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν οι δύο τουρίστες που τραυματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάφο – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 35χρονος Βρετανός τουρίστας – Αποκόπηκε το σχοινί την ώρα που έκαναν αλεξίπτωτο θαλάσσης και χτύπησαν στη μεταλλική δοκό του σκάφους – Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου η 25χρονη – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Advertisement

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να  νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 35χρονος Βρετανός τουρίστας Τζοσουα Ντοντι   ο οποίος τραυματίσθηκε  χθες το μεσημέρι σε θαλάσσιο ατύχημα κατά τη διαδικασία απογείωσης με αλεξίπτωτο θαλάσσης.

Ο 35χρονος βρισκόταν δεμένος μαζί με 25χρονη συμπατριώτισσα του Φομπεζαν Ντιρζιλοπι  στο ίδιο αλεξίπτωτο όταν κόπηκε το σχοινί με αποτέλεσμα οι δυο Βρετανοί να κτυπήσουν σε μεταλλική δοκό του σκάφους πριν βρεθούν στο νερό.

Ο Τζοσουα Ντοντι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται εξαιρετικά σοβαρή.

Την ίδια ώρα η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη του σκάφους ηλικίας 49 ετών και ενός 34χρονου ομογενή , χειριστή του σκάφους κατά την ώρα του ατυχήματος.

Ο χειριστής του σκάφους περισυνέλεξε τους τραυματίες από το νερό και τους μετέφερε στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου όπου ασθενοφόρα τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Πάφου. Σοβαρότερα τραυματισμένος ο 35χρονος διασωληνομενος μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας ενώ τα τραύματα της γυναίκας δεν εμπνέουν ανησυχία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο 35χρονος  υπέστη υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και στο λαιμό.

Το σκάφος είχε επιθεωρηθεί από το τμήμα εμπορικής ναυτιλίας και είχε εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες που λήγουν στο τέλος του μήνα. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο κατά πόσο το σχοινί που συγκρατούσε το αλεξίπτωτο είχε φθαρεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network