MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

Advertisement

Sponsored by exness

Προσπάθησαν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με κλοπιμαία διαβατήρια – Συνελήφθησαν και αοι δύο – Υπό κράτηση για δύο ημέρες

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προσήχθησαν σήμερα δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 27 χρόνων, με την Αστυνομία να υποβάλλει στο Δικαστήριο αίτημα έκδοσης διαταγμάτων προσωποκράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας εναντίον του 31χρονου και υπόθεσης πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας εναντίον του 27χρονου.

Ο 31χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας χθες το απόγευμα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου παρουσιάστηκε με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι, το διαβατήριο που είχε παρουσιάσει ήταν καταχωρημένο ως κλοπιμαίο. Ανακρινόμενος ο 31χρονος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, καθώς επίσης ότι, το διαβατήριο το προμηθεύτηκε από φιλικό του πρόσωπο σε χώρα του εξωτερικού. (Το σημερινό Δελτίο Τύπου αρ. 1, είναι σχετικό).

Ο 27χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας χθες το πρωί, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου επίσης παρουσιάστηκε με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, το διαβατήριο που είχε παρουσιάσει ήταν καταχωρημένο ως κλοπιμαίο. Ανακρινόμενος ο 27χρονος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, καθώς επίσης ότι, το διαβατήριο το αγόρασε σε χώρα του εξωτερικού, από άγνωστο του πρόσωπο έναντι χρηματικού ποσού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, αυτός αφίχθηκε στην Κύπρο μέσω παράνομου σημείου εισόδου και χθες πέρασε στις ελεύθερες περιοχές με σκοπό να ταξιδέψει.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διατάγματα προσωποκράτησης για περίοδο δύο ημερών εναντίον και των δύο υπόπτων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network