MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για την υπόθεση του Αζέρου. Πως οδηγήθηκαν στα ίχνη τους

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αστυνομίας για να φτάσουν στα ίχνη και άλλων προσώπων σε σχέση με την υπόθεση που τελεί υπό κράτηση ο Αζέρος – Ψάχνουν άλλα δύο πρόσωπα σύμφωνα με πληροφορίες – Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τους οδήγησαν σε αυτούς

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό και άλλων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των συμβολαίων θανάτου για την οποία τελεί υπό κράτηση από τα τέλη Σεπτεμβρίου Αζέρος, που φέρεται ως ο εκτελεστής τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κύπρο.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, αξιολογώντας τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στα κινητά τόσο του Αζέρου όσο και του 27χρονου Πακιστανού εντοπίστηκε υλικό που έδωσε στους ανακριτές πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times σε σχέση με την υπόθεση στο φόντο της οποίας είναι η τρομοκρατία, οι ανακριτές βρίσκονται κοντά σε νέες συλλήψεις ενώ τις προηγούμενες μέρες έγιναν επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπου και συνεχίζουν να επικεντρώνονται οι έρευνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η Αστυνομία αναζητεί για την υπόθεση δύο ακόμα πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα έναν άντρα και μία γυναίκα στα ίχνη των οποίων φαίνεται να οδηγήθηκαν οι ανακριτές από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον Αζέρο, είχε φορέσει χειροπέδες και ένας 27χρονος από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται, ως συνεργός του και αφού επίσης συνδέθηκε μέσω των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων. Ο 27χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του για άλλες 8 μέρες.

Αύριο οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του και ο Αζέρος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network