MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο ποδοσφαιριστές και 46χρονος καταδικάστηκαν για υπόθεση κοκαϊνης

Advertisement

Sponsored by exness

Σε ποινές φυλάκισης για εμπόριο κοκαϊνης καταδικάστηκαν από το Κακουργιοδικείο που συνέρχεται στη Λάρνακα τρεις Αφρικανοί.

Advertisement

Τον περασμένο Ιούνιο, δύο ποδοσφαιριστές, οι Τζούλιους Κοντέ, 37 ετών, και Ιμπραχίμ Μπουντούκα, 26 ετών, συνελήφθησαν μαζί με τον Μπασιρού Λαρέ, 46 ετών, από το Τογκό, έχοντας στην κατοχή τους ένα κιλό κοκαϊνης.Τη βαρύτερη ποινή δέχθηκε ο Ιμπραχίμ Μπουντούκα, ο οποίος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση, αφού ήταν ο τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών στην Κύπρο.

Ο Μπασιρού Λαρέ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, αφού ήταν ο εισαγωγέας των ναρκωτικών από την Ολλανδία. Ο 46χρονος ανέφερε στο δικαστήριο ότι μετέφερε τα ναρκωτικά στην Κύπρο κατόπιν απειλών που δέχθηκε από Κύπριο τον οποίο συνάντησε στην Ολλανδία.Την πιο χαμηλή ποινή δέχθηκε ο Κοντέ, ο οποίος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση, αφού ελαφρυντικό στοιχείο ήταν ότι δεν γνώριζε ότι είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και ήταν απλός μεταφορέας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με την αρχική σύλληψη του Λαρέ στο δωμάτιο του οποίου είχαν εντοπιστεί 82 κυλινδρικά σκευάσματα τα οποία περιείχαν ένα κιλό κοκαϊνης. Ακολούθησε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης-παραλαβής, στην οποία συνελήφθησαν οι άλλοι δύο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal