MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο παραδείγματα Κύπριων οδηγών προς αποφυγή… Με τέρμα το γκάζι κατέληξαν στο τμήμα

Advertisement

Sponsored by exness

Εντοπίστηκαν δύο νεαρά πρόσωπα να οδηγούν με αυξημένη ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου – Οδηγούσε στο highway Λεμεσού – Λευκωσίας με 178km – 24χρονος οδηγούσε με τριπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο

Advertisement

Γύρω στις 9 χθες βράδυ, ενώ  μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 178ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 19χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον Περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.

Μία ώρα αργότερα…

Επίσης, γύρω στις 10 χθες βράδυ, ενώ μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην οδό Νίκου Θεοφάνους στο Ξυλοφάγου, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 123ΧΑΩ αντί 50ΧΑΩ.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε να σταματήσει το όχημά του. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network