MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο οι συλλήψεις για τον οπλισμό και τα εκρηκτικά σε όχημα στην Επισκοπή. Γνωστός στις αρχές ο ένας συλληφθέντας

Advertisement

Sponsored by exness

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για τον εντοπισμό οπλισμού και εκρηκτικών σε όχημα στην Επισκοπή – Γνωστός στις αρχές ο ένας συλληφθέντας

Advertisement

Δυο Ελληνοκύπριους, ηλικίας 51 και 40 ετών,  συνέλαβε το πρωί η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, όταν στο όχημα τους εντοπίστηκε οπλισμός και ποσότητα εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα παρακολουθείτο από αστυνομικούς της Δημοκρατίας, όταν εισήλθε σε περιοχή που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων, οι οποίες ενημερώθηκαν σχετικά.

Αστυνομικά περίπολα των Βρετανικών Βάσεων ανέκοψαν το όχημα και όπως διαπιστώθηκε, σε αυτό επέβαιναν δυο πρόσωπα. Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε οπλισμός και ποσότητα εκρηκτικών υλών. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο ράβδοι ΤΝΤ 130 εκ. έκαστος και ένα περίστροφο.

Οι δυο ύποπτοι, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει την Αστυνομία σε διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network