MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο νέες συλλήψεις για τη ΣΠΕ Αγίας Φύλας… Στα βαθιά οι ανακριτές

Advertisement

Sponsored by exness

Διευρύνεται ο κύκλος των συλλήψεων για το οικονομικό σκάνδαλο στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα πέρασε σήμερα η Αστυνομία — Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της Cyprus Times για νέες συλλήψεις

Advertisement

Στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων, ενός 65χρονου και ενός 66χρονου και οι δύο μέλη της Επιτροπείας της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της Cyprus Times που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 20 του μήνα. Οι ανακριτές της υπόθεσης εξασφάλισαν εναντίον τους μαρτυρία ότι χρηματίζονταν, προκειμένου να εγκρίνουν τα παράτυπα δάνεια για λογαριασμό του 54χρονου φερόμενου ως εγκέφαλου της υπόθεσης.

Με τις σημερινές, ο αριθμός των συλληφθέντων ανεβαίνει στους 7, δεδομένου ότι οι δύο που είχαν συλληφθεί ως τα πρόσωπα που εντόπιζαν τους λήπτες δημόσιου βοηθήματος έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 66χρονος και ο 65χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ ενώπιον δικαστηρίου θα οδηγηθούν για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης τους και οι τέσσερις που φόρεσαν χειροπέδες πρώτοι. Πρόκειται για τον 54χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας ανάπτυξης γης, που φέρεται ως ο εγκέφαλος της υπόθεσης και τρία πρόσωπα, όλοι υπάλληλοι της ΣΠΕ.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και μία 49χρονη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network