MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο νέες συλλήψεις «ανθρώπων της νύχτας». Ετοίμαζαν «τυφλά» χτυπήματα κατά της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα – Για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – Έρευνες σε υποστατικά από την Αστυνομία – Ένταλμα για τρίτο πρόσωπο – Πληροφορίες για χτυπήματα κατά της Αστυνομίας – Επεφύλαξε την απόφαση του το δικαστήριο

Advertisement

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία από συγκεκριμένο πρόσωπο ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με τρίτο πρόσωπο που καταζητείται ετοίμαζαν «τυφλά» χτυπήματα σε διάφορους στόχους που σχετίζονται με την Αστυνομία.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας και 41χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης στις Αρχές, μεταξύ των στόχων των τριών υπόπτων ήταν διάφορα υποστατικά καθώς και οχήματα μελών της Αστυνομικής δύναμης.

Αντίποινα για τις έρευνες της Αστυνομίας κατά της εγκληματικότητας;

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι επιθέσεις που ετοίμαζαν οι ύποπτοι να έρχονταν ως αντίποινα για τις σαρωτικές έρευνες που διενεργεί η Αστυνομία κατά του υποκόσμου μετά το αιματηρό επεισόδιο στη Λεμεσό για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Το δικαστήριο επεφύλαξε την απόφαση του

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο συνεδρίασε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται λόγω ασθένειας ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, στο αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτησή τους, επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει αύριο την απόφασή του και διάταξε όπως οι δύο παραμείνουν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal