MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο

Advertisement

Sponsored by exness

Θα τεθούν σε κυκλοφορία τους επόμενους 18-20 μήνες

Την αγορά δύο νέων λεωφορείων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των εγκλωβισμένων σε Ριζοκάρπασο, Κορμακίτη και Καρπάσια και θα τεθούν σε λειτουργία τους επόμενους 18-20 μήνες ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, μιλώντας την Τρίτη μετά το τέλος της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Advertisement

«Μετά από αίτημα της Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων τον Νοέμβριο του 2023, έχουμε εξετάσει το ενδεχόμενο προμήθειας δύο νέων λεωφορείων για τις ανάγκες των εγκλωβισμένων στον Κορμακίτη, στο Ριζοκάρπασο και στην Καρπάσια», είπε αρχικά ο κ. Βαφεάδης, σημειώνοντας ότι το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα ενέκρινε την αγορά δύο νέων λεωφορείων, τριάντα θέσεων για τον Κορμακίτη και την Καρπάσια και πενήντα θέσεων για το Ριζοκάρπασο.

Αναμένουμε, συνέχισε ο Υπουργός, «ότι αυτά θα τεθούν σε κυκλοφορία τους επόμενους 18-20 μήνες και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των εγκλωβισμένων μας για διακίνηση από και προς τα νοσοκομεία στις ελεύθερες περιοχές και για οποιαδήποτε άλλη χρήση υπάρχει και προκύπτει στις κοινότητές τους».

Όπως εξήγησε, η ανάγκη έχει προκύψει γιατί τα λεωφορεία που υπάρχουν και λειτουργούν ήδη έχουν αυξημένο κόστος συντήρησης και επιδιόρθωσης και τα έξοδα που χρειάζονται τα καθιστούν πλέον ασύμφορα. «Συνεπώς, προχωρούμε με αυτήν την αντικατάσταση για να έχουν (Σ.Σ. οι εγκλωβισμένοι) καλύτερα μέσα στη διάθεσή τους», ανέφερε καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network