MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δυο μήνες στη «στενή» για 14.6 γραμμάρια κάνναβης

Advertisement

Sponsored by exness

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή σε άνδρα ηλικίας 45 χρόνων από το Λιοπέτρι, αφού τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα καλλιέργειας τεσσάρων φυτών κάνναβης και κατοχής 14.6 γραμμάριων κάνναβης.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 4 Μαρτίου 2013 όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία, διεξήγαγαν βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία και τα υποστατικά του 45χρονου από το Λιοπέτρι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 4 φυτά κάνναβης ύψους από 5 μέχρι 18 εκατοστά, τα οποία ήταν φυτεμένα σε διάφορα σημεία της αυλής. Επίσης εντοπίστηκαν 12 εκριζωμένα φυτά κάνναβης ύψους από 7 μέχρι 36 εκατοστά, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο αποξήρανσης μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο ήταν τοποθετημένο στην αυλή της οικίας.

Σε διάφορα σημεία εντός και εκτός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης 20 γραμμάρια κάνναβης  και τρία χειροποίητα αποτσίγαρα, τα οποία πιστεύεται ότι καπνίστηκαν με κάνναβη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network