MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο μέρες «μέσα» στον 28χρονο ύποπτο για την κλοπή από τραπεζικές θυρίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Διήμερη κράτηση του 28χρονου από τη Δρομολαξία που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής τραπεζικών θυρίδων – Θα ληφθούν επιπλέον καταθέσεις και θα γίνει αναγνώριση του υπόπτου από μάρτυρες

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε σήμερα ο 28χρονος από τη Δρομολαξιά που συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση κλοπής από τραπεζικές θυρίδες του χρηματικού ποσού των 474.400 ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας 10 χιλιάδων ευρώ.

Τα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου Περί Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2016 μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία για την υπόθεση αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από Λάρνακα και Λεμεσό, θα γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις για αναγνώριση του υπόπτου από μάρτυρες και θα ληφθούν δείγματα γραφής από τον ύποπτο για σύγκριση με την γραφή και την υπογραφή που υπάρχει στο έντυπο για μεταβίβαση ιδιοκτησίας μηχανοκίνητου οχήματος.

Η Αστυνομία ζήτησε και πήρε διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον του υπόπτου. Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση ήδη τελούν υπό κράτηση ένας άνδρας, ηλικίας 36 χρόνων, και η σύζυγός του, 32 χρόνων από τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network