MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο μεγάλα έργα ολοκληρώνονται στη Χλώρακα μέχρι το τέλος του χρόνου

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο μεγάλα έργα ολοκληρώνονται στη Χλώρακα μέχρι το τέλος του χρόνου – Αξίας 8.3 εκ

Δύο μεγάλα έργα ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς στη Χλώρακα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Νικόλα Λιασίδη.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Χλώρακας στην παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, ο κ. Λιαδίσης ανέφερε πως τα δύο μεγάλα έργα που ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι οι κυματοθραύστες στην παραλία Αλυκής, έναντι δαπάνης 4,3 εκ. ευρώ, καθώς και η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ. Η προκήρυξη προσφορών για εργολάβο, που θα αναλάβει τις κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Ο κ. Λιασίδης αναφέρθηκε και στην εύρυθμη λειτουργία του ΣΚΕ Χλώρακας την πρώτη χρονιά λειτουργίας του. Πρόσθεσε πως το Κοινοτικό Συμβούλιο είχε θέσει ως προτεραιότητα την εξεύρεση χώρου για τη δημιουργία Κέντρου Ενηλίκων και αυτό έγινε το 2020 με την ανακαίνιση των παλαιών κτιρίων του Κ.Σ.Χλώρακας που ανακαινίστηκαν από το συμβούλιο, προσθέτοντας πως έτσι το ΣΚΕ Χλώρακας απόκτησε τη δική του στέγη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network