MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο γνωστές influencers… οδήγησαν στο πάρτι με ναρκωτικά στη Λεμεσό. Βρήκαν και μισό εκατομμύριο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για το πάρτι με ναρκωτικά στη Λεμεσό – Πέραν των 500 χιλιάδων ευρώ στην κατοχή Ουκρανού επιχειρηματία – Δύο γνωστές στη χώρα τους influencers φοβήθηκαν, κινητοποίησαν την Αστυνομία και οδήγησαν στη σύλληψη 38χρονου Ουκρανού επιχειρηματία και μιας 27χρονης φίλης του

Τουλάχιστον… επεισοδιακό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ταξίδι που έκαναν στην Κύπρο δύο influencers -πολύ γνωστές στην Ουκρανία- αφού κατέληξαν «μπλεγμένες» με την Αστυνομία. Αρχικά τουλάχιστον έως ότου αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Advertisement

Η μία μάλιστα είναι πολύ γνωστή στην πατρίδα της, όπου κέρδισε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Τις δύο νεαρές αλλοδαπές, μία 25χρονη και μία 29χρονη γνώρισε μέσω διαδικτύου, ένας Ουκρανός μεγαλοεπιχειρηματίας και τους ζήτησε να τον συνοδεύσουν στην Κύπρο, προκειμένου να παραστούν σε ιδιωτικό πάρτι στη Λεμεσό. Οι κοπέλες τον ακολούθησαν και αφίχθηκαν στην Κύπρο με το ιδιωτικό του jet στις 14 του μήνα.

Με την άφιξη τους στην Κύπρο οδηγήθηκαν σε οικία στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα για το πάρτι. Τα όσα λάμβαναν χώρα ωστόσο εκεί φαίνεται πως ανησύχησαν τις δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να φύγουν από το σπίτι άρον-άρον χωρίς να γίνουν αντιληπτές και να φτάσουν ξυπόλητες σε δρόμο, όπου εντοπίστηκαν από περιπολικό της τροχαίας Αρχηγείου.

Τα όσα ανέφεραν, οδήγησαν μέλη της ΥΚΑΝ στη συγκεκριμένη οικία για έρευνα. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μεγάλο χρηματικό ποσόν και συγκεκριμένα πέραν των 500 χιλιάδων ευρώ, μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Το μισό εκατομμύριο ευρώ που είχε στην κατοχή του ο Ουκρανός φαίνεται να δικαιολογείται από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Όπως πληροφορείται μάλιστα η Cyprus Times, οι δύο νεαρές ισχυρίστηκαν σε κατάθεση τους ότι εγκατέλειψαν άρον-άρον το σπίτι φοβούμενες ότι μπορεί να πάθαιναν κακό, αφού υπήρχε μία μυρωδιά που τις ανησύχησε. Ωστόσο σε έρευνα που έγινε δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε πέραν των πιο πάνω ή κάτι που να επιβεβαίωνε τους φόβους τους.

Κατά την επιχείρηση, φόρεσαν χειροπέδες ο 38χρονος Ουκρανός που έφερε τις κοπέλες στην Κύπρο και 27χρονη φίλη του από τη Εσθονία, οι οποίοι το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 2 ημερών για την κατοχή των ναρκωτικών.

Οι δύο άλλες κοπέλες, αφέθηκαν ελεύθερες αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network