MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δύο εντάλματα σύλληψης για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού στην παλιά Λευκωσία

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι έρευνες για την νέα καταγγελία ξυλοδαρμού νεαρού στη Λευκωσία – Eκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης – Όλα τα νεότερα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την καταγγελία νεαρού αλλοδαπού προσώπου ότι καθώς περπατούσε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times για την υπόθεση εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης και οι αρχές αναζητούν δύο πρόσωπα, ενώ όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, για το πιο πάνω περιστατικό ανακρίθηκε νωρίτερα ένα πρόσωπο στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, διερευνώνται οι ισχυρισμοί του νεαρού αλλοδαπού από την Αστυνομία, όπως επίσης και το κίνητρο των υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι αρχές εξετάζουν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρχές από τον παραπονούμενο, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι καθώς περπατούσε, τα ξημερώματα Σαββάτου, σε περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, σε κάποια στιγμή-και για άγνωστους λόγους-ένα όχημα με τρεις επιβαίνοντες τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα, σταμάτησε μπροστά του και αποβιβάστηκε από αυτό ο συνοδηγός ο οποίος αφού τον έριξε στο έδαφος στη συνέχεια άρχισε να τον ξυλοκοπά άγρια. Στο σημείο βρισκόταν ακόμη ένα πρόσωπο, επίσης επιβάτης του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος, συνέχισε την πορεία του, αποχωρώντας από το σημείο. Ακολούθως, τη σκηνή εγκατέλειψαν και τα άλλα δύο πρόσωπα, πεζοί. Ο 23χρονος, αμέσως μετά το περιστατικό μετέβη στην Αστυνομία όπου προχώρησε σε καταγγελία.

Οι αρχές, παρέπεμψαν τον νεαρό όπως επισκεφθεί το νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network