MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δυο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Ντομ στην κατεχόμενη Κερύνεια 

Advertisement

Sponsored by exness

Συνδικαλιστική πλατφόρμα και Κόμμα Εθνικής Ενότητας πραγματοποίησαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο ίδιο μεν σημείο, έξω από το ξενοδοχείο Ντομ στην κατεχόμενη Κερύνεια, με αντίθετο όμως αίτημα.

Advertisement

Η συνδικαλιστική πλατφόρμα αξίωσε ανανέωση του συμβολαίου ενοικίασης του ξενοδοχείου στους υφιστάμενους διαχειριστές που είναι η συντεχνία των Τ/κ ξενοδοχοϋπαλλήλων και οι εκεί εργαζόμενοι των οποίων ωστόσο το συμβόλαιο έληξε τον περασμένο Μάη χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα σε γραπτή ανακοίνωση που διαβάστηκε κατά τη διαμαρτυρία τονίστηκε ότι το ξενοδοχείο Ντομ ανήκει σε όλους τους Κυπρίους και πρέπει να το διαχειρίζονται αυτοί που εργάζονται εκεί.

Αναφέρθηκε ότι το ΕΦΚΑΒ λειτουργεί υπό την ομπρέλα της «πρωθυπουργίας» και ως εκ τούτου αποδόθηκαν ευθύνες στον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν για το γεγονός ότι εδώ και οκτώ μήνες δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο διαχείρισης του ξενοδοχείου, ως έχει.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κάλεσαν τον «πρωθυπουργό» όπως προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου.

Ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων του ξενοδοχείου Ντομ, Μπαϊράκ Καραμάν, δήλωσε ότι η στήριξη της συνδικαλιστικής πλατφόρμας είναι πολύ σημαντική και πρόσθεσε ότι και ο εγγονός του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου είναι επίσης ευχαριστημένος που οι εργαζόμενοι ασκούν τις κύριες λειτουργίες της ξενοδοχειακής μονάδας.

Εξάλλου, και το Κόμμα Εθνικής Ενότητας, πραγματοποίησε διαμαρτυρία μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο της οικογένειας Κατσελλή στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Ο αρχηγός του κόμματος, Ερσίν Τατάρ, δήλωσε ότι έληξε εδώ και πολλούς μήνες το συμβόλαιο των όσων διαχειρίζονται το ξενοδοχείο χαρακτηρίζοντας «εισβολείς» τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και τους άλλους εργαζόμενους που συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί.

Απαίτησε όπως προκηρυχθούν προσφορές για τη διαχείριση του ξενοδοχείου και όχι απλά να γίνει ανανέωση του συμβολαίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network