MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δρ. Καραγιάννης στη CT: Άκρως ανησυχητικές εικόνες… «Ανέμελοι οι νέοι μας». Προβληματισμός αν χρειαστεί ιχνηλάτηση

Advertisement

Sponsored by exness

Κώδωνα κινδύνου κρούει o Καθηγητής Μικροβιολογίας-Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Πέτρος Καραγιάννης με τις εικόνες που καταγράφονται τις δύο τελευταίες μέρες μετά και την είσοδο μας στη Β’ φάση χαλάρωσης και το άνοιγμα των καφεστιατορίων – Ανέμελοι οι νέοι μας χωρίς να τηρούν αποστάσεις – Προβληματισμός για την ιχνηλάτηση

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται μιλώντας στη Cyprus Times ο Δρ. Καραγιάννης με τις εικόνες που καταγράφονται τις τελευταίες δύο μέρες από εστιατόρια,  cafe και υπαίθρια μπαράκια καθώς όπως διαπιστώνει, υπάρχει μια ανεμελιά από τους πολίτες που ενδεχομένως να κρύβει αρκετούς κινδύνους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Κληθείς να τοποθετηθεί επί τους θέματος, δήλωσε στη Cyprus Times, πως ο κόσμος δεν τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις και αν υπάρξουν κρούσματα σε τέτοιες περιπτώσεις θα γίνει η ιχνηλατήσει πολύ δύσκολη.

Όπως μας εξηγεί, πέρα από τον κόσμο που φαίνεται να μην τηρεί τις αποστάσεις και τα μετρά προστασίας και ασφάλειας, έχει παρατηρηθεί πως σε διάφορα υποστατικά δεν έχουν τηρηθεί τα απαιτούμενα. «Δεν πρέπει μόνο ο κόσμος να τηρεί τα μέτρα αλλά και οι επιχειρηματίες που διαθέτουν διάφορα υποστατικά. Δεν θα πρέπει να παρατηρούνται εικόνες συνωστισμού. Θέλησε μάλιστα να μας δώσει και ένα παράδειγμα επί τούτου λέγοντας μας πως «αν τα τραπέζια με δύο παρέες είναι τόσο κοντά μεταξύ τους που είναι πρόσωπα άγνωστα και που ενδεχομένως κάποιος να έχει τον ιό, αντιλαμβάνεστε το πόσο δύσκολο θα είναι να γίνει η διαδικασία της ιχνηλατήσης αν κάποιος από το διπλανό τραπέζι εντοπιστεί θετικός στον ιό» σημειώνει.

«Μπορεί σήμερα τα κρούσματα να είναι μηδέν ωστόσο στην κοινότητα μπορεί να υπάρχουν ακόμη μικροεστίες και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε να μην καταστραφούν τόσοι κόποι» επισημαίνει καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network