MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δρ. Αβραάμ Ηλίας: Δυστυχώς η πανδημία κράτησε τον κόσμο μακριά από τα άρρωστα παιδιά μας» (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκινητική ανάρτηση από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου – Περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στους παιδιατρικούς θαλάμους ενόψει εορτών – Η ανασκόπηση στις προηγούμενες χρονιές και τι επικρατεί λόγω της πανδημίας

Με ανάρτησή του στα social media, ο Δρ. Αβραάμ Ηλίας, Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, στους διαδρόμους των Παιδιατρικών Τμημάτων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ίδιος, τέτοια μέρα άλλες χρονιές, οι διάδρομοι, πλημμύριζαν με επισκέψεις είτε από χορωδίες είτε από Άη-Βασίληδες οι οποίοι επισκέπτονταν τα παιδιά που νοσηλεύονταν στους θαλάμους για να τους χαρίσουν παιδικά δώρα και να τους μεταδώσουν το πνεύμα των εορτών.

Δυστυχώς φέτος, σύμφωνα με τον Δρ. Αβραάμ, η κατάσταση λόγω της πανδημίας είναι αλλιώτικη, καθώς όπως αναφέρει, οι επισκέψεις στο νοσοκομείο δεν υφίστανται λόγω και των περιοριστικών μέτρων.

Τέλος, ο Δρ. Αβραάμ στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα.

Χαρακτηριστικά ο Δρ. Αβραάμ Ηλίας αναφέρει: 

«Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και οι Παιδιατρικοί Θάλαμοι του Μακάρειου Νοσοκομείου είναι ασυνήθιστα βουβοί! Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι διάδρομοι των Παιδιατρικών Τμημάτων, πλημύριζαν από παιδικές χορωδίες αλλά και με Άη-Βασίληδες οι οποίοι μοίραζαν απλόχερα δώρα στα άρρωστα παιδιά. Δυστυχώς, τα περιοριστικά μέτρα της Πανδημίας του Κορωνοϊού, κράτησαν όλο αυτό τον κόσμο μακριά από τα άρρωστα παιδιά. Ας ευχηθούμε όμως ό,τι όπως άδειοι από κόσμο είναι οι Παιδιατρικοί Θάλαμοι, να παραμείνουν άδεια και τα Παιδιατρικά κρεβάτια και να μη χρειαστεί νοσηλεία κανένα παιδί! Καλά Χριστούγεννα σε όλους…»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τρέχει..

Protathlima