MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δώσαμε τις απαντήσεις μας στα ερωτήματα Φέλντμαν είπε ο Κοτζιάς

Advertisement

Sponsored by exness

Δήλωση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών κατά τη δεύτερη ημέρα εργασιών της διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό

Advertisement

Η Ελληνική πλευρά έδωσε τις απαντήσεις της στα τρία ερωτήματα που υπέβαλε ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αναφέρει σε δήλωσή του του ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς.

Τονίζει επίσης ότι η τουρκική πλευρά επαναλαμβάνει θέσεις «που είχαν αναπτύξει την τελευταία δεκαετία και νομίζουν ότι είναι καινούριες».

Αναλυτικά:

Ν. Κοτζιάς: Κουβεντιάσαμε με βάση τα τρία ερωτήματα που υπέβαλε ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, ο κ. Φέλντμαν, και δώσαμε τις απαντήσεις μας. Εγώ στάθηκα πάρα πολύ στο να εξηγήσω ότι οι δύο Συνθήκες που υπήρχαν, των Εγγυήσεων και των Συμμαχιών, ουδέποτε ουσιαστικά εφαρμόστηκαν. Η Τουρκία τις παραβίασε από όλες τις πλευρές και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει λόγος να ζητά τη διατήρηση Συνθηκών που παραβίασε και έμειναν εκτός οποιασδήποτε πρακτικής.

Δημοσιογράφος: Από τουρκικής πλευράς ακούσατε κάτι καινούριο σήμερα κ. Υπουργέ;

N. Κοτζιάς: Όλοι λένε ότι η Τουρκία ίσως μας πει αύριο κάτι καινούριο. Οι Τούρκοι επαναλαμβάνουν θέσεις που είχαν αναπτύξει την τελευταία δεκαετία και νομίζουν ότι είναι καινούριες. Αλλά, όπως γνωρίζετε, είμαστε μελετηροί άνθρωποι, και έχουμε εντοπίσει ποια πράγματα και από πότε επαναλαμβάνονται ως καινούργια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network